Vánoce jsou tady!

Nevíte co? Elektroniky už mají tolik, že ji ani všechnu nestíhají používat, knih už mají plnou knihovnu a kliché dárků jako je pletený svetr se sobem nebo ponožky dostali hromadu už minulý rok? Zkuste si vybrat z následujících poukazů na zážitky. Pořiďte svým blízkým něco, co ještě nezkoušeli. Zde bychom Vám rádi poskytli menší inspiraci na originální dárky pro vaše přátele, známé či členy rodiny.

KOUPIT TEĎ!

Klub Na Rampě
Jablonecký Klub Na Rampě každoročně pořádá nespočet koncertů domácí, ale i velice známé zahraniční tvorby. Z té domácí lze uvést nedávný koncert české kapely Wohnout nebo třeba každému známé kapely Vypsaná Fixa, který proběhl během podzimních měsíců. Dále Na Rampě během roku probíhá nemalý počet kulturních akcí, mezi které patří velice oblíbená Oldies party v dobovém oblečení z 60. nebo 70. let nebo například promítání filmů různých žánrů. Kromě promítání z cest do dalekých krajů, které často cestovatelé pořádají a zároveň promítání spojí s poutavým vyprávěním, sem můžete přijít i na divadelní představení, kterých je během celého roku také požehnaně. Pro zájemce zde probíhají u různé typy workshopů, jakým je například každotýdenní bubenická dílna nebo třeba Astronomická sezení.

 

Žlutá plovárna
Budova, která se nachází na Malé Skále už od začátku 20. století. Nyní je tento pojem spojen s tamějším areálem a loukou pro letní odpočinek, půjčovnou lodí a koloběžek, lanovým centrem, ubytovnou U Tlusťocha, ale také občerstvením ve formě bufetu. Půjčovna lodí nabízí různé poukazy na splutí řeky Jizery s bezkonkurenční vánoční slevou a přidat si můžete i návrat na koloběžkách po cyklostezce. Půjčovna lodí Žlutá plovárna je největší půjčovnou v celé oblasti povodí Jizery. Zajistí Vám také kompletní služby včetně dopravy lodí a koloběžek na místo vyplutí a z místa Vašeho cíle v ceně poukazu. Pokud by jste chtěli si vytvořit den plný sportu, není nad to si ještě na závěr dne zapůjčit beachvolleyballové hřiště nebo si zahrát nohejbal na antukovém povrchu, kde ze sebe dostanete poslední zbytky energie. Tu však můžete ihned doplnit v místním občerstvení a mít tak ze sebe a z příjemně stráveného dne dobrý pocit, že jste dnes udělali něco pro sebe a ještě k tomu si to užili.

 

Penzion Křížky
Rodinný penzion v Křížkách na Malé Skále v samotném srdci Českého ráje, nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, ale také pro páry, které jsou sportovně založené, chtějí si vychutnat pobyt v přírodě a spojit ho se sportovním výkonem dle vlastního uvážení. Dopřejte svým blízkým možnost udělat si víkend pro sebe nebo v rámci rodiny. V Penzionu Křížky se také nachází restaurace, kde se můžete nechat pohostit ať už formou polopenze nebo plné penze k nebo využít nabídky a vybrat si něco přímo z jídelního lístku. Pro děti je zde v prostorách zahrady s magnoliemi připraveno dětské hřiště s obrovským pískovištěm, skluzavkou a dalšími atrakcemi.

 

Zaujal Vás nějaký tip na dárek a chcete se dozvědět více? Stačí kliknout zde

KOUPIT TEĎ!

Pořízením vánočního dárku u nás se zároveň automaticky zapojujete do slosování o vánoční dárek v hodnotě 500kč od nás pro Vás zdarma! Slosování proběhne 22.12.2014.

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop