Šlapací vozítka pro celou rodinu!

 

Vyzkoušeli jste už úplně všechno? Na vodě už jste byli třikrát, cestu na koloběžkách z Dolánek na Malou Skálu znáte jako své boty, Tarzanův skok v lanovém centru SUNDISK na Žluté plovárně je pro vás brnkačka a jízdu na paddleboardu zvládáte po slepu? Pak je tu pro vás novinka v Českém ráji - šlapací vozítka GO KART pro celou rodinu!

V průběhu července k nám dorazila šlapací vozítka různých velikostí a barev abyste si mohli vyzkoušet jízdu na čtyřech kolech po Greenway Jizera nebo na parkovišti v Dolánkách. Vozítka se vyznačují vysokou kvalitou (vyrobeno v Holandsku firmou BERG) a ekologickým provozem (žádný motor!).

 

Hnací silou jste jen vy a vaše nohy. Vozítka mají volant a jízda je tak podobná jízdě na motokáře. Nafukovací kola s třemi typu vzorků zajišťují pohodlnou jízdu, tvarovaná sedačka zvyšuje bezpečnost a umožňuje pohodlné ovládání celého vozítka. Nechybí ani páková ruční brzda, která vám nenechá na holičkách když potřebujete rychle zastavit.

 

Naše šlapací vozítka jsou samostatně určena již malým dětem od pěti let. Právě pro ně je v Dolánkách na parkovišti připravena jednoduchá dráha zručnosti mezi dřevěnými špalky a slalom podél klád. Rodiče se mohou občerstvit a posedět ve stínum, zatímco děti dovádějí na dráze.

Pro starší děti a dospělé máme připraveny tři typy vozítek:

Sun-Breeze, Safari a také terenní Jeepy Explorer. Na těchto vozítkách se svezete po cestě k jezu v Dolánkách, nebo můžete podniknout výpravu do rozlehlého parku směrem k Turnovu. Oblíbená je také trasa do Rakous k Železničnímu mostu a zpět. Nezapomeňte však nejdříve potrénovat bezpečné ovládání jízdy.

 

Výlet na vozítkách pro celou rodinu!

Nejlepší variantou pro rodinný výlet na šlapacích vozítkách je jistě kombinace vozítka se sedačkou pro děti. Táta nebo máma šlape a řídí a děťátko do hmotnosti 40kg sedí na přídavné sedačce a užívá si zížitků z trasy. Pro rodiny s dětmi máme také nachystanou speciální cenu - ke dvěma vozítkům již dáváme dětskou sedačku zdarma.

 

Věříme, že se vám jízda na vozítkých Go Karts bude líbit a přejeme pěkné zážitky!

SUNDISK,

Kemp Dolánky & Žlutá plovárna

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop