Půjčovna koloběžek

6 kamenných základen nejen pro koloběžky na Maloskalsku v Českém ráji

2 půjčovny koloběžek přímo na Malé Skále

V naší síi půjčoven na Maloskalsku nabízíme více než 100 kvalitních a prověřených koloběžek značky KOSTKA pro děti i dospělé.

Naše základny pro půjčení nebo vrácení koloběžek

Kemp Dolánky v Dolánkách u Turnova
Žlutá plovárna Malá Skála
Infocentrum Greenway Jizera na centrálním parkovišti, Malá Skála
Galerka Líšný obec Líšný
Chata Kopanina, Pulečný, downhill centrum pro sjezdy na koloběžkách do údolí řeky Jizery. 
Zmrzlinárna Železný Brod, Jiráskovo nábřeží 871 - Železný Brod. Půjčovna koloběžek pro trasu Železný Brod-Spálov.

Ke koloběžkám u nás dostanete cyklistické helmy, jelikož jízda na koloběžce je klasifikována stejně, jako jízda na kole.

Rezervujte si koloběžky přes ONLINE REZERVACI nebo na tel 775 580 388

 

mapka greenway Jizera

Nebojte se vyzkoušet něco nového aneb na koloběžce z kopce s větrem ve vlasech!

Vyzkoušejte naše Downhill centrum Kopanina, které nabízí sjezdy na koloběžkách. Vybrat si můžete z několika různých tras a dojet můžete třeba na Žlutou plovárnu nebo do Dolánek u Turnova. Trasy vedou po zpevněných asfaltových cestách, na kterých se koloběžky KOSTKA cítí jako doma.

(po kliknutí se zobrazí mapa v plném rozlišení)

****TIP: Nechejte se z Dolánek vyvést mikrobusem na Kopaninu odkud sjeďte na Žlutou plovárnu, kde si půjčíte kanoi na Jizeru a splujete opět do Dolánek u Turnova.

Popis tras sjezdů a jejich výškové profily

Tam na lodi, zpět na koloběžce

Využijte ideálního spojení řeky Jizery, cyklostezky Greenway Jizera a všech našich služeb. Půjčte si kanoi nebo raft, splujte kratší trasu z Líšného na Malou Skálu, nebo delší trasu z Malé Skály do Dolánek a pro cestu zpět zde na vás budou čekat připravené koloběžky! Kratší trasa je ideální na 1-2 hodinky, delší trasa trvá 3-4 hodiny. Nebojte po cestě na Vás myslíme s občerstvením - třeba v Penzionu Křížky nebo na Žluté plovárně. 

Naše půjčovna koloběžek - kvalita, rychlost a spolehlivost

Díky naší dlouholeté snaze poskytovat návštěvníkům českého ráje co nejlepší služby v outdoorovém vyžití, se z nás stala největší půjčovna koloběžek v Českém ráji. Je to i zásluhou výborné spolupráce s renomovaným českým výrobcem Kostka, se kterým pro vás na každou sezónu vybíráme kvalitní a prověřené koloběžky pro děti i dospělé.

Pohodové výlety na koloběžkách 

Projížďka na koloběžce po cyklostezce Greenway Jizera je pohodová a nenáročná. Na každé naší základně se můžete občerstvit, odpočinout si nebo se jen kochat okolní krásnou krajinou. V případě defektu vám koloběřku v kterékoliv naší základně vyměníme za jinou. Stačí zastavit a požádat o výměnu.

Tipy na příjemné koloběžko výlety naleznete zde.

 

PŮJČOVNA KOLOBĚŽEK NISA

Koloběžky si můžete zapůjčit i v naší základně Půjčovna lodí Nisa, kterou najdete v rekreačním areálu Kristýna u Hrádku nad Nisou. Koloběžky můžou být vhodným prostředkem pro návrat některé z tras splutí řeky Nisy. Samozřejmě je možné zapůjčení i na samostatný výlet.

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop