Penzion Křížky na Malé Skále již brzy!

Pracujeme pilně i přes víkendy abychom včas dokončili rekonstrukci našeho Baráčku SUNDISK (původní název naší turistické ubytovny). Již za necelých 14 dnů se z ubytovny oficiálně stane Penzion a hospůdka Křížky! Po kompletní rekonstrukci bude kapacita Penzionu Křížky až 42 osob, nechybí v něm dva krásné dvoupokojové apartmány s kuchyní - až pro šest osob, pokoje s vlastním sociálním zařízením pro čtyři až osm osob a také podkroví s pokoji s vlastními koupelnami.

Pochlubit se již můžeme i restaurací s jednoduchou zdravou českou kuchyní, která přijde vhod převážně cyklistům a turistům na Greenway Jizera nebo vodákům splouvajícím řeku Jizeru. Občerství se u nás děti i dospělí třeba na pivu, zmrzlině nebo chutném obědě či večeři. Posedět můžete jak vevnitř kam se vás vejde asi dvacet do hospůdky a dalších čtyřicet do vedlejšího sálu, nebo venku na terásce či na krásné zahradě vedoucí až k vodě.

Před penzionem nebude chybět dětské hřiště s průlezkami a obřím pískovištěm, plánujeme také hřiště na badminton a petanque. Samozřejmostí je pohodlné parkování, bezbarierové WC či možnost sprchy pro aktivních rodiny či sportovce na Greenway Jizera. Zapomenout nesmíme také nedílnou součást Penzionu Křížky - půjčovnu koloběžek a lodí Žlutá plovárna a také konečně první servis pro opravy drobných defektů na kolech či koloběžkách na trase Malá Skála - Dolánky.

Těšíme se na vaši návštěvu již po 16. květnu!

SUNDISK s.r.o. - provozovatel Žluté plovárny a Penzionu Křížky

   

   

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop