Odemknuli jsme Jizeru!

Jako každý rok i letos proběhlo v sobotu 11.4.2015 na Žluté plovárně na Malé Skále tradiční odemykání řeky Jizery. Tento akt je zároveň považován za oficiální zahájení vodácké sezony 2015 a taktéž zahájení provozu všech našich provozoven v údolí řeky Jizery.

Letos klíč od Jizery putoval "olympijskou" štafetou. Po jeho slanění z věže lanového centra se svezl na koloběžce až na břeh Jizery, kde přesedl do kajaku a nechal se dovést do středu říčního koryta. Tam na něj již čekal paddleboard, který s ním dopádloval ke kanoi, ze které starosta Malé Skály, Michal Rezler, slavnostně odemkl Jizeru a tím zahájil vodáckou sezonu 2015.

Několik okamžiků po tomto slavnostním aktu byl odstartován každoroční závod, který letos byl mírně zpestřen. Kromě splutí řeky Jizery do nedalekých Křížek se museli závodníci vrátit po cyklostezce Greenway na koloběžkách.

K celé akci byl připraven doprovodný program zejména pro rodiny s dětmi. K vyzkoušení zde byl surfový simulátor, skákací hrad, trampolína nebo mnoho dalších stanovišt s programem pro děti, kde děti s nějakou pohádkovou bytostí plnily různé úkoly. Kdo měl splněny úkoly na všech stanovištích, měl možnost vyhrát dárkový poukaz na zapůjčení lodí či koloběžek od Žluté plovárny nebo 50% slevu na letní dětský tábor od agentury ARA.

Hezké počasí přilákalo na akci hojný počet spokojených návštěvníků, kteří si program užili i díky hudebnímu doprovodu zajištěnému duem TRIO RIO.

Akci pořádal Sundisk s.r.o. ve spolupráci s agenturou ARA, s podporou Sdružení Český ráj.

 

 

 

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop