Zamykání Jizery a závod Tamzpátky 2023

Zakončení vodácké sezóny se závodem Tam na koloběžce, zpátky na lodi

Letošní zakončení vodácké sezóny a předání klíče od řeky otužilcům plánujeme na 7. října 2023. Tradicí je i pohodový závod dvojic Tam na koloběžce a zpět na lodi či paddleboardu. Startovat budeme v Dolánkách u Turnova a pojedeme na Malou Skálu/Žlutou plovárnu, zpět pak na kánoi, jednotlivci na kajaku či paddleboardu.

Harmonogram

10:00 - 10:50 registrace účastníků, vydání startovních čísel
11:00 hromadný start všech kategorií
14:00 očekávané vyhlášení vítězů (proběhne po dojetí poslední dvojice, limit pro závodníky je 3  hodiny, po tomto limitu již mimo soutěž)

Kategorie

DVOJICE muži, ženy, smíšené dvojice, děti s dospělým (dítě do 14ti let, dospělý od 18ti let)
SINGL muži, ženy (pohodoví a samostatní drsňáci a drsňačky - závod absolvujete sami – na koloběžce i na lodi (kajak, paddleboard, kanoe – vyberte si!)

Startovné

do 30.9. 350 Kč / posádka, 200 Kč jednotlivci

od 30.9. a na místě: 400 Kč / posádka, 250 Kč jednotlivci.

Startovné zahrnuje účastnický list, změření času, občerstvení - oběd, zapůjčení kompletního vybavení pro závod (koloběžka, plavidlo) a spoustu zážitků na parádní akci

Ceny  

Pro všechny závodníky účastnický pamětní list a spousta dobrých pocitů. 

Pro stupně vítězů budou připraveny poukazy na služby SUNDISK family (poukaz na ubytování v penzionu, půjčení lodí a koloběžek, vstupenky do Klubu Na Rampě), další hodnotné ceny od partnerů akce a časopis Pádler.

Pravidla

Start je hromadný v 11:00 z parkoviště v Dolánkách u Turnova a trasa vede po stezce č. 17 (Greenway Jizera) přes Rakousy a Křížky, kde závodníky čeká povinná zastávka. Dále pak trasa pokračuje na Žlutou plovárnu na Malé Skále. Zde soutěžící vymění koloběžku za loď a vyrazí zpět do Dolánek po řece Jizeře. Závod končí závěrečným během od jezu v Dolánkách zpět na parkoviště. Zde je připraveno obědové občerstvení pro účastníky závodu. Vyhlášení závodu proběhne nejpozději ve 14:00 hodin. 14:00 hodin je také časový limit pro změření času (závod můžete dojet i po tomto limitu ale již neoficiálně).

Občerstvení

V prostoru startu a cíle v Kempu Dolánky je pro závodníky připraveno občerstvení.

Informace

Michaela Chládková, michaela.chladkova@sundisk.cz, +420 775 580 302


Přihlašujte se zde

Facebook event: 

https://www.facebook.com/events/1282983655732987


Pořadatel závodu Tamzpátky 2023:

SUNDISK s.r.o. www.sundisk.cz , www.sundiskfamily.cz

Partneři akce: Auto KP Plus, ELEVEN, Kitl, Kooperativa, Staropramen, SKIBižu, Klub Na Rampě, Kemp Dolánky, Město Turnov. Děkujeme za podporu!

Těšíme se na setkání i fajn sportovní zážitky.

Ahoj!

Tamzpátky 2021 SUNDISK family_zavod Tamzpatky Tamzpatky 2021

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop